3D reklame

BUDITE PRVI - BUDITE UOČLJIVI!

Područja u kojima rezanje stiropora nalazi primjenu: u reklamiranju i promoviranju tvrtki i proizvoda. Rezanje reklamnih natpisa, dekorativnih elemenata, slova, brojeva, raznih oblika po narudžbi i crtežu za interijere i eksterijere (mega reklame), logotipovi, tvrtke, reklamni natpisi i elementi, izrada scenografije, kulisa i scenskih rekvizita za film, obilježavanje priredbi i događaja. Plastform je uvijek spreman da profesionalno odgovori na sve zahtjeve projektanata, dizajnera i investitora, zahvaljujući velikom iskustvu u svim fazama izrade, kao u interijeru tako i eksterijeru.

Kašete za ribu

Kliknite ovdje kako biste skinuli:
naš katalog (PDF) >>>

INDOOR & OUTDOOR ADVERTISING

IDEJE IZ STIROPORA! Već dugi niz godina Plastform uspješno i kvalitetno proizvodi stiropor i ostale proizvode od stiropora široke namjene. Nedavno je asortiman proizvoda i usluga obogaćen izradom unutrašnjih i vanjskih reklamnih elementa od stiropora za potrebe promocija, sajmova te reklama kako u interijerima tako i eksterijerima u raznim veličinama i dimenzijama.

Saznajte više

Izrezivanje

SHOW & EVENT SIGNS

Izrada reklamnih elemenata, znakova i natpisa u 3D tehnici od stiropora kvalitetno se može primjeniti pri uređenju interijera za održavanje raznih evenata, sajmova, prezentacija i slično. Izuzetan estetski izgled omogućava visoki stupanj primjećenosti i uočljivosti. Sva slova, logotipi, znakovi te vektorske grafike lako i kvalitetno izrađujemo i apliciramo na zidove po prijedlogu investitora. Nudi se široki spektar boja i nijansi. Izuzetna prednost jest što su svi elementi lagani, mogu se lako montirati i demontirati te se izrađuju u svim formatima.

Saznajte više

Izrezivanje

OFFICE & STORE DESIGN

Izrezivanje i apliciranje elemenata, logotipova, znakova i poruka može se koristiti u interijerima raznih shopova i dućana putem kojih se želi poslati poruka potrošačima, stvoriti prepoznatljivost određenim vizualom napravljen u 3D tehnici. Izuzetno brza i kvalitetna izrada svih vrsta elemenata od stiropora koji svojim izgledom svakako mogu pridonjeti estetskoj kvaliteti svakog ureda i prodajnog prostora. Sve ideje arhitekata i dizajnera prostora možemo izraditi u svim oblicima i veličinama kako bi svaki prodajni prostor i ured dobio na vizualnoj kvaliteti.

Saznajte više

Izrezivanje
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
EU
HUPFAS
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
Plastform
PLASTFORM d.o.o.

poduzeće za preradu plastičnih masa,
vanjsku i unutarnju trgovinu i zastupanje
stranih tvrtki

Šašinovec, I.Granđe 25
HR-10360 Sesvete

AAA certifikat Plastform