Kašete
za ribu

Tvrtka Plastform kontinuirano ostvaruje zapažene rezultate u proizvodnji ambalažnih proizvoda od EPS-a pa je tako svoju ponudu upotpunila i proizvodnjom kašeta za ribu.

EPS je lagan, izdržljiv i raznovrstan. Može se ukalupiti u bilo koji oblik i izraditi u bilo kojoj dimenziji. Izuzetna otpornost na udarce i čvrstoća na tlak EPS-a omogućavaju njegovo korištenje u obliku zaštitnog pakiranja za proizvode i stvari velike vrijednosti.

Korištenje EPS-a u proizvodnji ambalažnih kašeta za transport ima brojne prednosti. Kao što je poznato EPS ne doprinosi razvoju bakterija i ima dobra svojstva te ne upija vodu. Isto tako od svih materijala koja se pojavljuju na tržištu, a koriste se za proizvodnju kašeta za ribu EPS/stiropor ima najbolja izolacijska svojstva. Dobra izolacijska svojstva EPS omogućavaju efikasno održavanje niske temperature što je kod transporta ribe izuzetno bitno jer je riba podložna brzom kvarenju pa je niske temperature održavaju svježom. Ribu je potrebno odmah po ulovu ohladiti i takvu je u kašetama od EPS materijala distribuirati do krajnjih potrošača čime se osigurava njezina svježina. Iz gore navedenih razloga preporučuje se korištenje kašeta za ribe od EPS-a kod distribucije ribe u kanalima gdje nije u potpunosti osigurano hlađenje i to sve u svrhu što dužeg održavanja niske temperature ribe.

Prednost korištenja kašeta za ribu od EPS-a jest što zbog svoje male težine ne povećavaju se troškovi transporta.

Konstrukacija kašeta je takva da omogućava skladištenje jedne kašete na drugu i time se tijekom prijevoza ribe zauzima manji dio prostora u transportnom vozilu.

Tvrtka Plastform osim usluge proizvodnje različitih vrsta kašeta za ribu od EPS-a nudi i usluge tiska i printa logotipa, slike ili bilo kakvog drugog natpisa na isti.

Kašete za ribu

Kliknite ovdje kako biste skinuli:
naš katalog (PDF) >>>

Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
Certifikat
EU
HUPFAS
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
EU konkurentnost i kohezija investicijski fondovi
Plastform
PLASTFORM d.o.o.

poduzeće za preradu plastičnih masa,
vanjsku i unutarnju trgovinu i zastupanje
stranih tvrtki

Šašinovec, I.Granđe 25
HR-10360 Sesvete

AAA certifikat Plastform